Sekretesspolicy

Vivendo Software AB har tagit fram Fältskytte som en kommersiell app. Appen tillhandahålls av Vivendo Software AB och är avsedd att användas i enlighet med de instruktioner som finns i appen.

Denna sida används för att informera besökare om vår policy för insamling och användning av personlig information för användare av appen.

Om du bestämmer dig för att använda appen, så godkänner du också insamling och användning av information i enlighet med denna policy. Den personliga information vi samlar används endast för att tillhandahålla och förbättra appen. Vi kommer inte att använda oss, eller dela med oss, av information med någon utomstående part med undantag för vad som beskriva i denna policy.

Informationsinsamling och användande

För att ge dig en bättre upplevelse när du använder appen, så kan vi be dig om viss personlig information (exempelvis ditt namn). Den informationen lagras endast i din enhet (i appen) och lagras inte av oss på något sätt.

Appen använde tredjepartstjänster som också kan samla in information för att kunna identifiera dig, eftersom detta är en förutsättning för att appen ska kunna distribueras genom AppStore och Google Play.

Här hittar du länkar till respektive sekretesspolicy från dessa tredjepartstjänster:

Loggning av data

Vi vill informera om att när du använder appen och det uppstår ett fel, så lagras data (genom tredjepartstjänster) på din enhet. Dessa data kan inkludera information såsom din enhets IP-nummer, enhetens namn, version av operativsystem, appens konfiguration, datum och tid när du använde appen och liknande information.

Cookies

Denna app använder inte cookies. 

Andra tredjepartstjänster

Vi kan använda andra tredjepartstjänster från företag eller individer av följande skäl:

  • För att ta fram nya versioner av appen.
  • För att erbjuda appen för vår räkning.
  • För att utföra app-relaterade tjänster.
  • För att assistera oss för att utvärdera hur appen används.

Vi vill informera användare av appen att dessa tredjepartstjänster kan ha tillgång till din personliga information (som du lämnat till AppStore/Google Play). Anledningen är att att kunna utföra uppgifter för vår räkning. Dessa tredjepartsleverantörer får ej dela eller använda informationen för några andra syften.

Länkar till andra sajter

Appen kan innehålla länkar till andra sajter. Om du klickar på en sådan tredjepartslänk så skickas du vidare till den sajten. Dessa sajter har inget samarbete med oss, och vi rekommenderar att du kontrollerar deras sekretesspolicy. Vi har ingen kontroll över dessa sajter och accepterar inget ansvar för innehåll, sekretesspolicy och rutiner för några tredjeparts-sajter eller -tjänster.

Barn under 13

Denna app riktar sig ej till barn under 13. Vi samlar inte medvetet in personlig information från barn under 13. Om du är förälder eller förmyndare och har anledning att tro att ditt barn har gett oss personlig information, vänligen kontakta oss så att vi kan vidta nödvändiga åtgärder.

Ändringar i denna policy

Vi kan ibland ändra vår sekretesspolicy. Du bör därför kontrollera denna sida då och då för att se eventuella ändringar. Ändringar publiceras endast på denna sida, och gäller omedelbart då de publiceras.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar kring vår sekretesspolicy, vänligen kontakta oss via vår Supportsida.

Free Joomla! template by L.THEME | Documentation