Den kompletta appen för fältskytte - fungerar som en timer/skjutledare och håller även koll på resultatet. Den fungerar som en personlig hjälpreda för både träning och tävling.  

Timer/skjutledarfunktionen har koll på alla kommandon och ropar ut dem med en bestämd (östgötsk) röst. Skjuttiden kan ställas mellan 4 och 300 sekunder (8/16 sek i gratisversionen), och den kan användas i både automatiskt och manuellt läge. Fungerar perfekt vid träning och enklare klubbtävlingar, och kopplar man telefonen till en högtalare så funkar den även för större tävlingar (glöm då inte att sätta telefonen i flight-mode först!). Läs mer om Fältskytte-appen med extern högtalare (Bluetooth).

Man kan även lägga in två händelser, för fallande och/eller uppdykande mål, och man får då en visuell indikering när det är dags att fälla respektive resa målen (betalfunktion).

Resultatfunktionen kan hantera upp till tio stationer och tio deltagare (6 stationer/4 deltagare i gratisversionen), och man kan alltså hålla reda på hela sin patrulls resultat under en tävling, för att direkt efter sista stationen titta på slutresultatet. Appen hanterar räkning för både både nationell fält och poängfält (norsk räkning). Man kan även mejla resultatet till valfria mottagare, och då bifogas även en CSV-fil som sedan kan importeras i ett kalkylprogram (betalfunktion).

Appen är gratis att ladda ned, och har då grundläggande funktionalitet. Man kan sedan inne i appen köpa till fullständig funktionalitet för antingen timer/skjutledare eller resultatfunktionen, eller båda, beroende på behov.

Appen finns för både Android och iOS (Apple) och funkar på såväl telefoner som surfplattor (designen är optimerad för telefoner).

Läs mer:

Använda Fältskytte-appen med extern högtalare (Bluetooth)

Support- och kontaktinformation

 

Sekretesspolicy för appen Fältskytte

Free Joomla! template by L.THEME | Documentation